Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2015 14:34 - За колко неща излъга Инджев
Автор: sofist Категория: Други   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.12.2015 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Гледах по vbox7 гостуването на Андрей Райчев и Иво Минджев в "Здравей България" по Нова тв. Предаването е излъчено най-вероятно февруари 2015 г, така че аз го гледам със закъснение, но нещата които се обсъждат там са принципни затова си позволих да коментирам. Естествено изявата на Инджев ме провокира отново. Тоя човек е до такава степен пристрастен и злобичката му изкри от очичките и от цялото му същество, че няма как да не подразни.  Естествено всеки си има свойте пристрастия и симпатии и това е ествествено, но аз например имам  голям респект  към журналиста Григор Лилов, който също критикува Русия, при това е много информативен и прави всичко много финно така, че те кара дори да се замислиш. 
Докато Инджев постоянно говори за "опорните точки на Кремъл", иначе той  изобщо не пропагандира опорните точки на Вашингтон, тука Райчев добре му го каза. И сега нека видим за колко неща излъга Инджев.  
      Нюлад била раздавала бисквитки, пък Путин бил дал 15 милиарда подкуп, абе смешник самата Нюланд призна че са дали 5 милиарда за Майдана, и ако трябва да сме коректни тези 15 милиарда са инвестиция в ценни книжа не знам от кога инвестицията се нарича подкуп, по принцип инвестираните пари си принадлежат на инвеститора, пък и подкупи не се правят официално, всичко това беше съпроведено с безумно изгодна оферта за намаляване цената на газта и новите Украйнски власти обърнаха гръб на това, е да видим сега новите им атлантически господари, как ще помагат на банкрутиралата държава.
      Инджев пита коя държава се превъоражава така както Русия, ами да сравним военният бюджет на САЩ за 2015, който е 610 милиарда с този на Русия 84,5 милиарда. Инджев твърди, че американците няма ли интереси в Украйна, това даже няма да го коментирам, колкото до руската подръжка за сепаратистите, ами нормално е, мисля че доста наемници воюват на страната на майданците, защо русите да не помагат на свойте хора.        Русия нямала съюзници ами Китай, ами другите държави от БРИКС, естесвено това са големи сили и всеки си играе играта според свойте интереси, но Китай доказаха многократно в Сирия, че застават на руска страна.         Инджев пита на кой е изгодна новата студена война, е мисля че Райчев го обясни това доста добре. Само да добавим и малката подробност със изграждането на американският ракетен щит около Русия, програма( т.нар Звездни войни), която САЩ според договореностите от края на Студената война трябваше да прекратят. Сигурно Русия има изгода да бъде поставена в ситуация на тотална отбрана, да и се налагат санкции, да я обкръжават със ракети и да и пречат всячески да се развива. Е тя много дълго търпя всичко това. По времето на пияния Елцин направо спеше дълбок сън, само че мечката вече се пробуди.        
    После присъединяването на Крим не е Анексия, а съобразено със желанието на поголяма част от населението на Крим и е осъществено след законен референдум, без да се пролее и какпка кръв, при адмирациите и тоталната подръжка на местното население.  
И накрая да се ставнява Путин с Хитлер си е пряко следване на американската пропаганда на ястребите във Вашингтон. И да тръгвам да обяснявам разликите, които са очевадни и да отричам явно манипулативни твърдения, зачи да се хвана на пропагандното американско хоро. Цялото твърдение е абсурдно и смешно. 


Тагове:   украйна,   Русия,   Райчев,   инджев,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofist
Категория: Други
Прочетен: 90994
Постинги: 64
Коментари: 86
Гласове: 131
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031